Wybierz hotel

Bal Karnawałowy

Bal Karnawałowy

BAL KARNAWAŁOWY

2.03.2019 godzina 20:00

Klub Muzyczny


Atrakcje wieczoru:

  1. muzyka na żywo w wykonaniu finalistki programu Disco Star Jennifer Schwartz
  2. największe hity lat ’80, ’90 aż po współczesne w wykonaniu DJ

Specjalnie dla Państwa:

  1. powitanie magicznym napojem,
  2. dania gorące serwowane, bufet zimny i słodki
  3. Napoje i alkohol:
    OPEN BAR – bez limitu: kawa, herbata, napoje gazowane, woda mineralna, soki owocowe
    ALKOHOL W CENIE: welcome drink, wódka czysta 0,5 l lub wino b/cz. 0,7l / na parę

 

Koszt – 189,00 zł /osoba
 

Dla uczestników balu – pokój STANDARD ze śniadaniem 180,00 zł / LUX – 230,00 zł

 

MENU BAL KARNAWAŁOWY

 

danie główne (serwowane)

wolno pieczony rostbef z musem z sera pleśniowego i  mini sałatami

terrina wieprzowa z zielonym pieprzem  musem z palonych warzyw podane na puree z zielonego groszku i  vol au vent ziemniaczany nadziewany grzybami

deser serwowany

sernik z konfiturą  z czarnej porzeczki i aronii

bufet ciepły

udziec z indyka na cukinii zapiekanej  z marchewką i sosem serowym

manty wołowe z masełkiem czosnkowym

pasta z ośmiorniczkami i brokułem

bufet zimny

mięsa pieczyste z sosem tatarskim i piklami

tortilla nadziewana tuńczykiem ,papryką  i  humusem

roladki drobiowe nadziewane oliwkami w bazyliowej galaretce

rożki schabowe faszerowane chrzanem

roladka z szynki z serkiem i warzywni

wrapsy naleśnikowe z kozim serkiem i szynką serano

śledź marynowany w burakach z chrupiąca cebulką i ogórkiem konserwowym

sałatka makaronowa po meksykańsku

sałatka z kaczką granatem orzechami i  jabłkiem kompresowanym w syropie anyżowym

sałatka z łososiem komosą ryżową i szpinakiem

pieczywo

masełka smakowe

 

bufet deserowy

ciasta domowe

owoce filetowane

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij