Wybierz hotel

Andrzejki 2018

Andrzejki w Klubie Hotelowym Hotel 500 Zegrze

 

ANDRZEJKI 2018

30 LISTOPADA GODZINA 19:00

Klub Hotelowy J.W.

 

Atrakcje wieczoru:

muzyka na żywo w wykonaniu finalistki programu Disco Star Jennifer Schwartz

koktajl muzyczny sporządzi rewelacyjny DJ (największe hity lat ’80, ’90 aż po współczesne)

kulminacyjnym punktem wieczoru będzie losowanie weekendowego pobytu dla 2 osób oraz zaproszenia na Sylwestra 2018

Specjalnie dla Państwa:

powitanie magicznym napojem,

bufet dań gorących, zimnych i słodki

Napoje i alkohol:
OPEN BAR – bez limitu: kawa, herbata, napoje gazowane, woda mineralna, soki owocowe
ALKOHOL W CENIE: welcome drink, wódka czysta 0,5 l lub wino b/cz. 0,7l / na parę

 

Koszt – 189,00 zł /osoba
 

Dla uczestników balu – pokój STANDARD ze śniadaniem 180,00 zł / LUX – 250,00 zł

 

Menu ANDRZEJKI 2018

 Dania serwowane

Krem z pieczonego selera z oliwą truflową 

Rolada z drobiowa faszerowana boczniakami z sosem ziołowym, ziemniak au gratin, warzywa z pary 

Bufet ciepły

Zupa z wołowiną i fasolą czerwoną

Karkówka na warzywach papardelle

Frytki z buraka z ziołami

Farfalle z kurczakiem i sosem brokułowym 

Bufet zimny 

Mięsa pieczyste z piklami

Mini tortille z fetą, brokułem i szynką

Ogórek marynowany ze schabem sous vide 

Tymbaliki rybne w galarecie jabłkowej

Terrina drobiowa faszerowana orzeszkami w galarecie winnej

Pasztety własnego wypieku z sosem cumberland

Tatar ze śledzia z marynowaną cukinią na grillowanej cytrynie 

Terrina z buraka z serkiem sosem figowym i orzeszkami 

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Sałaty i owoce z serem pleśniowym, pestkami dyni i dressingiem malinowym 

Sałatka z mini mozzarelli z rukolą i pomidorkami cherry

Pieczywo

Masło

Bufet deserowy 

Owoce filetowane

Ciasta

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij