MAGICZNE WIGILIE FIRMOWE
Coraz bliżej Święta … coraz bliżej Święta ………………..
Wigilia to magiczny czas licznych spotkań w gronie rodzinnym i firmowym.
To idealny moment aby pogratulować sobie całorocznej, udanej pracy, sukcesów indywidualnych i zespołowych, a także świetna okazja do wspomnień minionych sytuacji, radości i wzruszeń.
Recept na udane spotkanie wigilijne jest wiele, jednak co do jednego wszyscy pozostajemy zgodni, że najważniejszym elementem świątecznej atmosfery jest wyborne menu wigilijne. Zwolennicy tradycyjnych smaków mogą wybierać spośród trzech wariantów proponowanego menu. Zestawy zostały opracowane hołdując najlepszym polskim tradycjom świątecznym.
Zapewniamy:
– tradycyjne wigilijne menu
– miłą, profesjonalną obsługę
- dostępne ceny
– opłatek
– nastrojową muzykę w tle (kolędy, przeboje świąteczne)
- zapewnienie bezpieczeństwa w związku z aktualną sytuacją epidemiologiczną
MENU I
ZUPA
Barszcz czerwony z uszkami
PRZYSTAWKI
Ryba po grecku
Tatar ze śledzia
Śledź po kaszubsku
Sałatka grecka
Słone babeczki z sałatką z kurczaka i ananasa
DANIA GŁÓWNE
Kapusta zasmażana z grzybami
Chrupiący filet z karpia
Filet z dorsza z sosem bearnaise
DODATKI
Ziemniaki pieczone
Ziemniaki gotowane
NA SŁODKO
Korzenny piernik przekładany powidłami
NAPOJE
Kompot z suszonych owoców
Kawa
Herbata
Woda
Menu w cenie 98 zł/os.
MENU II
ZUPA
Zupa grzybowa z łazankami
PRZYSTAWKI
Ryba po grecku
Tatar ze śledzia
Śledź po kaszubsku
Sałatka grecka
Słone babeczki z sałatką z kurczaka i ananasa
Tarta z pora
Karp w galarecie
DANIA GŁÓWNE
Pierogi z kapustą i grzybami, ruskie
Kapusta zasmażana z grzybami
Chrupiący filet z karpia
Tortelini ze szpinakiem i rocottą
DODATKI
Ziemniaki pieczone
Ziemniaki gotowane
NA SŁODKO
Korzenny piernik przekładany powidłami
Lukrowana strucla makowa
NAPOJE
Kompot z suszonych owoców
Kawa
Herbata
Menu w cenie 140 zł/os
MENU III
ZUPA
Barszcz czerwony z uszkami
Zupa grzybowa z łazankami
PRZYSTAWKI
Ryba po grecku
Tatar ze śledzia
Śledź po kaszubsku
Sałatka grecka
Tarta z pora
Rolada z łososia z kremem z twarożku i oliwek
Słone babeczki z sałatką z kurczaka i ananasa
Karp w galarecie
DANIA GŁÓWNE
Pierogi z kapustą i grzybami, ruskie
Kapusta zasmażana z grzybami
Chrupiący filet z karpia
Grillowany filet z łososia
DODATKI
Ziemniaki pieczone
Ziemniaki gotowane
NA SŁODKO
Korzenny piernik przekładany powidłami
Lukrowana strucla makowa
Owoce
NAPOJE
Kompot z suszonych owoców
Kawa
Herbata
Menu w cenie 180 zł/os
Zadzwoń zapytaj o szczegóły.
I rezerwuj już dziś!
Serdecznie Zapraszamy
Edyta Zuchora-Kotecka
- 519 350 045
- e.kotecka@hotel500.com.pl