Wybierz hotel

Sylwester 2018 w Hotelu 500 koło Warszawy

Sylwester z noclegiem nad Zalewem Zegrzyńskim!

SYLWESTER 2018/ 2019

 

Atrakcje wieczoru:


- doskonały zespół muzyczny SPOKO BAND  

- niezastąpiony DJ Matteo

- dwa parkiety taneczne (muzyka mechaniczna i muzyka na żywo)

- dyskoteka w klimatycznym Klubie Nocnym

- wykwintne menu w tym dania serwowane, bufety szwedzkie,

- welcome drink , nielimitowane alkohole i napoje (wódka czysta/ wino, soki, napoje gazowane, woda)

- toast noworoczny 
- loteria z cennymi nagrodami

 

Dla uczestników balu:  

pokój dwuosobowy Economic ze śniadaniem -  150,00 zł/doba

pokój dwuosobowy Lux ze śniadaniem - 220,00 zł/doba

 

 

                                                                            Zaproszenie:

 390,00 zł /os.– Sala Balowa (muzyka na żywo) 

320,00 zł/ os.– Sala Restauracyjna i Klub Hotelowy (muzyka mechaniczna DJ)

Zastrzegamy sobie możliwość do odmowy zwrotu wpłaconego zadatku w przypadku rezygnacji.   

 

MENU SYLWESTER 2018       

dania serwowane

 przystawka

łosoś z musem z sandacza  i szpinaku z szyjkami rakowymi podany na ogórku kompresowanym z oliwa koperkowa i kawiorem z cytryny

 danie główne

filet z kaczki sous vide  puree ziemniaczane aromatyzowane selerem i gruszką  , kalafiorem romanesco  śliwka duszona w koniaku i musem z truskawek 

deser

torcik z marakui i mango  z pudrem z malin

bufet ciepły

conchiglione zapiekane z wołowiną i  papryką jalapeno w pomidorach

polędwica z suma pieczona ze szpinakiem w cieście filo

wieprzowina z musem grzybowym podana na ziemniaku gniecionym z sosem rozmarynowym

capresse warzywne  ze świeżymi ziołami i  serem mozzarella 

marchewka au gratin

casarecce z tuńczykiem oliwkami i suszonym pomidorem

zimne przekąski

forszmak wieprzowy z wędzonym boczkiem w pomidorach

terrina z buraka z kozim serkiem sosem figowym i orzeszkami Pini

półgęsek na mini sałatach z żurawiną i sosem z jarzębiny

carpaccio z miecznika granat,  pesto pietruszkowe , sos kawiorowy 

ceviche z dorsza i krewetek w mini słoiczku

cielęcina faszerowana pistacja z sosem musztardowym

pate z wątróbek drobiowych z zielonym pieprzem i konfitura z czerwonej cebuli

rollsy z kurczaka fety i brokuła

sałatka z szynką serrano i mini mozzarellą

sałatka z kurczakiem i grillowanym kurczakiem w ananasie podana

sałatka z buraka chioggia pomarańczy sycylijskiej sera bałkańskiego i  popcornu z kasy jęczmiennej

 

bufet deserowy

owoce filetowane

ciasta własnego wypieku

musy różne smaki w mini kieliszku

                    

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij